Kontakt

Místo pro Vaše kontaktní údaje.

Výběr nové židle na kempování a rybaření

Poslední dobou jsem čas na rybách trochu omezil- jednak kvůli rodině a jednak kvůli jiným koníčkům, jako je turistika, cestování a kempování. Poslední dobou ale začínám kempování a rybaření propojovat, což je v tuto chvíli dle mého názoru naprosto ideální a perfektní možnost, jak trávit čas. Nedávno jsem si pořídil obytné auto včetně kempinkového vybavení, jako jsou židličky, stolek, stan před auto apod. Nicméně stolek s židličkami docela brzo odešly a má rybářská židle už měla taky něco za sebou, tak jsem si řekl, že bude třeba vybrat nějaké nové kempinkové židle, a jedna z nich poslouží také jako židlička na ryby.

Řekl jsem si, že zalovím v jiných vodách a budu vybírat kempinkovou židličku

Jako vždy je rybářské vybavení dosti drahé (a dle mého názoru v mnoha případech až předražené), takže jsem se rozhodl vybírat spíše kempinkové a turistické potřeby, které jsou dle mých zkušeností levnější, ale přitom v podobné kvalitě- stačí jen vybrat ty pravé. Jelikož často rybařím v nejrůznějším nerovném terénu, jako ostatně většina z nás, tak jsem se rozhodl, že musí mít kempinková židle teleskopické nohy s nastavitelnou délkou a také jsem chtěl vyšší polstrování, protože mě často obyčejné židle tlačily po nějaké době sezení do zadní strany stehen. S těmito 2 podmínkami jsem zjistil, že najít vhodnou židli nebude zase tak extra jednoduché, ale možné to je. Začal jsem se dívat po kempinkových židlích Stilista, které jsem před tím sice vůbec neznal, ale lidi je chválili a jeden typ splňoval všechno, co jsem očekával. Přitom na eshopu www.my-hobby.cz při ceně těsně přes 2 tis. kč, která mi přišla velmi příznivá.

Se židlí jsem nakonec maximálně spokojený

Po rozbalení balíčku a vyzkoušení postavení židle jsem byl spokojený- všechno fungovalo na jedničku a kempinková židle byla hodně pohodlná. Nejlepší mi přijde systém teleskopických nohou, kdy stačí jen nohou lehce šlápnout na takovou packu, a můžete délku nastavovat. Pak stačí packu zase jen uvolnit. Na zpracování je sice místy vidět, že nejde o rybářskou židli z vyšší cenové kategorie, ale po cca půl roce intenzivního používání vše funguje jak má, takže můžu tuto značku jen doporučit.